Hemsidan uppe

10.01.2019

Nu har jag lagt upp hemsida för alla. Det känns lite läskigt med webbshop, jag hoppas att allt ska fungera som det ska. Men nu går det att köpa Homo maior av mig om en vill ha ett signerat ex. 
Jag håller också som bäst på att planera en boksläppsfest. Självklart vill jag fira att ett mål är uppnått och jag vill göra det med alla jag känner. Det är så många hjälpt mig nå hit och jag vill ta chansen att säga tack. Mer om datum och tid kommer senare, men alla är hjärtligt välkomna. 

En smart människa sa att om vi ska leva våra liv lätt och i hög energi, ska vi göra det som vi är bra på, det som vi är här på jorden för att göra. Det gäller att hitta det som är vår grej, och sedan göra så lite som möjligt av sådant som inte är det. Jag tror att det går att hitta sätt för att reducera energitjuvande aktiviteter. För mig är pillande med teknik en riktig sådan. Det är inte det att jag inte tror på min förmåga att lära mig. Jag har lärt mig och jag fortsätter att lära mig hela tiden, men det sänker mig ändå. Att lära mig är bara ett sätt att inte drunkna fullständigt i det. Så i brist på en anställd datatekniker så kommer jag hålla hemsidan enkel. Så nu vet ni det. 

Imorgon kommer boken. Jag kan knappt vänta. Kram på er.